stavnica BWIN

Stavnica Bwin Naslov: Boersegasse 11, Dunaj, Avstrija

Leto ustanovitve: 1999

Število igralcev: 20 milijonov

Licenca: Nemčija, Avstrija, Italija, Velika Britanija

Stavni bonus: 100% do 30€

Spletna stran: stavnica Bwin

Priznana in zanesljiva avstrijska stavnica vas pričakuje z bogato stavno ponudbo in neverjetno visokimi kvotami. Bwin je stavnica z največjim številom strank in tudi prva stavnica, ki je bila v celoti prevedena v slovenski jezik.

STAVNA PONUDBA

Bogata stavna ponudba obsega dnevno več kot 8000 športnih stav iz več kot 80 različnih športnih panog. Izbirate lahko med nogometom, tenisom, hokejem na ledu, košarko, odbojko, rokometom, golfom, boksom, alpskim smučanjem in smučarskimi skoki ter še mnogimi bolj ali manj znanimi športi. Stavnica Bwin slovi po že skoraj nemogoče ogromni ponudbi stavnih dogodkov.

STAVE V ŽIVO

Za pravo stavno doživetje poskusite z široko ponudbo enojnih, kombiniranih in sistemskih stav v živo pri stavnici Bwin. Preizkusite svoje športno znanje ali intuicijo med dejanskim potekom igre in tako izkoristite prednost dinamičnih kvot ter si povišajte dobitno stavo. Za izmenjavo izkušenj se lahko priključite zanimivim debatam v Bwinovi klepetalnici Live Ticker. Stave v živo lahko igrate tudi preko vašega mobilnega telefona.

MOBILNE ŠPORTNE STAVE

Da ne bo zamujena nobena pomembna športna tekma, vam Bwin omogoča igranje športnih stav s pomočjo vašega mobilnega telefona. Ta način igranja športnih stav je enostaven in hiter, na voljo pa so vam vse funkcije kot pri klasičnem dostopu. Preko funkcije wap (dostop do spleta preko mobilnika) dostopate na Bwinovo spletno stran, opravite standardno Bwinovo registracijo kot na internetu, izberete stavo, vplačate stavo z vašo kreditno kartico Visa ali Mastercard in stavo potrdite.

Svoj dobitek si tako lahko izplačate na vašo kreditno kartico Visa ali Diners Club ali pa si nakažete vaše dobroimetje na vaš mobilni račun. Preko mobilnika lahko uporabite tudi vaše FreeBet dobroimetje kot način plačila.

STAVNE KVOTE

Stavnica Bwin objavlja svoje stavne kvote med prvimi in na ta način si lahko zagotovite (pre)visoke stavne kvote, še preden jih začnejo zniževati. Sicer pa lahko Bwin-ove stavne kvote ocenimo kot solidne.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

Varovanje podatkov in varnost spletnih transakcij so pri Bwin-u na prvem mestu zato so poskrbeli za visokostopenjsko 128 bitno šifriranje in SSl certifikat Verisign.

DENARNE TRANSAKCIJE

Preden stavite pri Bwinu, še nekaj osnovnih podatkov o denarnih transakcijah:

Minimalni polog: 10 €

Minimalni vložek: 0,50 €

Maksimalno izplačilo: 100.000 € na teden

Načini plačila: Kreditne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners, bančno nakazilo, Moneybookers, Paysafecard, Neteller, FreeBet, Ukash in Western Union.

STAVNI BONUSI

Igralci športnih stav se bodo razveselili stalne ponudbe raznovrstnih, bogatih bonusov in nagradnih iger. Bwin ponuja že ob prvi registraciji začetni bonus vsem novim igralcem športnih stav, stalnim oz. registriranim igralcem pa ponuja posebne prijateljske bonuse, katere le-ti lahko izkoristijo kadarkoli. Izkoristi začetni bonus 30€ ob prvem pologu najmanj 10€ in si pridobi zastonj bonus do 30€ v 10 dneh, prejmeš pa tudi brezplačno Bwin majico.

> Odpri stavni račun pri stavnici Bwin in prejmi bonus 30€

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)
stavnica BWIN, 3.3 out of 5 based on 4 ratings