stavnica EXPEKT

Stavnica Expekt Naslov: 114 the Strand, 1027 Gzira, Malta

Leto ustanovitve: 1999

Število igralcev: 2 milijona

Licenca: Avstrija, Malta, Kanada

Stavni bonus: brezplačna stava 75€

Spletna stran: stavnica Expekt

Expekt je zanesljiva in preverjena skandinavska stavnica z široko ponudbo športnih stav in odličnimi kvotami ter spletno stranjo v slovenskem jeziku. Odlikujejo jih hitra izplačila in prijazna podpora strankam, kjer govorijo tudi slovenski jezik.

STAVNA PONUDBA

Ponudba športnih stav je obsežna in igralci lahko izbirajo med nogometom, hokejem, rokometom, tenisom, košarko, odbojko, golfom, smučanjem, boksom, snookerjem, pikadom, baseballom, kriketom, futsalom,…

V njihovo ponudbo pa so zajete še stave iz avtomobilizma, motorizma in posebne stave kot naprimer politične stave, oskarji, zmagovalci na Evrosongu…

Zraven obsežne ponudbe športnih dogodkov Expekt ponuja tudi široko ponudbo stavnih možnosti kot na primer: hendikepi, dvojna možnost, točen rezultat, konec/polčas, polčas/konec rednega dela, prvi strelec zadetka, kratek čas, koti, kartoni, uvrstitev… Pravtako sodi v obsežno stavno ponudbo tudi široka ponudba stav pri nižjih ligah. Expekt vam omogoča vplačilo do 20 stav na en stavni listek.

STAVE V ŽIVO

Izkoristite možnost igranja stav v živo, kjer si lahko na hiter in zanesljiv, predvsem pa dinamičen način zagotovite dobičkonosnejšo stavo. Expekt ponuja pestro izbiro dogdkov, na katere lahko vplačate stavo v živo. V pomoč pri odločitvi vam bo tudi kvaliteten avdio in video prenos tekem.

STAVNE KVOTE

Visoke stavne kvote, katere redko spreminjajo na slabše so naslednja odlika stavnice Expekt. Velikokrat boste prav pri stavnici Expekt našli najvišjo stavno kvoto za vaš dogodek še posebej pri stavah na nogomet.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

Stavnica Expekt zagotavlja visoko stopnjo varnosti, saj so vse transakcije in vsi vaši podatki varovani z 128 bitno enkripcijo in Thawte SSL Web Server certifikatom.

DENARNE TRANSAKCIJE

Preden stavite pri stavnici Expekt, si preberite še nekaj osnovnih podatkov o denarnih transakcijah:

Minimalni polog: 1 €, Minimalni vložek: 0,1 €, Maksimalno izplačilo: 55.000 € na stavni listek

Načini plačila: Kreditne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard, debetne kartice Maestro, bančno nakazilo, Moneybookers, Paysafecard, Netteler in Western Union.

STAVNI BONUSI

Stavnica Expekt ponuja vsem novim strankam brezplačno prvo stavo in redno ponudbo zastonj stav, s katerimi radi presenetijo svoje zveste igralce. Novi igralci športnih stav prejmejo brezplačno prvo stavo brez tveganja v višini 75€. Zvesti igralci športnih stav pa so pri stavnici Expekt pogosto nagrajeni z zastonj stavami.

> Odpri stavni račun pri stavnici Expekt in prejmi bonus 75€

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
stavnica EXPEKT, 5.0 out of 5 based on 2 ratings