stavnica GAMEBOOKERS

Gamebookers

Gamebookers je zanesljiva in varna stavnica z odlično stavno ponudbo in odličnimi kvotami.

Gamebookers odlikujejo:

BONUSI

Izkoristi 30 € začetnega bonusa – vsi novi igralci prejmejo ob prvem vplačilu na stavni račun bonus v maksimalni višini 30 €.

Izkoristi bonus zvestobe

Gamebookers nagrajuje svoje zveste igralce z posebnimi bonusi zvestobe in številnimi drugimi ugodnostmi, kot so naprimer zastonj stave.

ODLIČNA STAVNA PONUDBA

Odlična stavna ponudba obsega raznovrstne športe med katerimi boste zagotovo našli tudi svojega. Ponujajo športe kot so ameriški nogomet, košarka, tenis, odbojka, baseball, nogomet, snooker, kriket, boks, konjske dirke, golf, hokej na ledu, rugby, zimski športi in še mnoge druge. Pravtako ponujajo veliko posebnih stav kot so politični stave, stave iz sveta zabave, finančne stave… Nenazadnje vas širok izbor stavnih možnosti ne bo pustil nezadovoljene.

ŠPORTNE STAVE V ŽIVO

Gamebookers ponuja vsem igralcem, ki bi radi izkoristili prednosti poteka igre v živo in spreminjajočih se kvot, možnost igranja stav v živo. Tudi pri ponudbi stav v živo vas Gamebookers ne bo razočaral.

ODLIČNE KVOTE

Igralci športnih stav cenijo ponudbo kvot, ki je nadvse odlična in velja za eno izmed boljših ponudb kvot med stavnicami.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

DENARNE TRANSAKCIJE

Preden stavite pri Gamebookersu, še nekaj osnovnih podatkov o denarnih transakcijah:

Minimalni polog: 10 €

Minimalni vložek: €

Maksimalno izplačilo: 100,000€

Načini plačila: Kreditne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club, debetna kartica Maestro, bančno nakazilo, Western Union, Moneybookers, Click2Pay in Paysafecard.

Odpri stavni račun pri stavnici Gamebookers