stavnica INTERWETTEN

Interwetten

Stavnica z odličnimi stavnimi kvotami na favorite in bogato stavno ponudbo, predvsem nogometnih dogodkov.

Interwetten odlikujejo:

BONUSI

Izkoristi začetni bonus 30€ – vsi novi igralci prejmejo ob prvem vplačilu 100% bonus v višini do 30€.

Izkoristi “reload bonus” – bonus na ponovno vplačilo. Zvesti igralci športnih stav so pogosto deležni “reload bonusa”, kjer na vaše dodatno vplačilo prejmete določen dobrobis, ta navadno znaša do 100€.

BOGATA STAVNA PONUDBA

Pri ponudbi športnih dogodkov je potrebno izpostaviti izjemno ponudbo nogometnih dogodkov, ki je pri stavnici Interwetten res obširna. Kot naslednje omenimo slabšo ponudbo specialnih oz. eksotičnih tekmovanj. Seveda pa ne gre zanemariti njihove bogate ponudbe preostalih športov kot so tenis, baseball, odbojka, zimski športi, golf, formula 1, rugby, motociklizem, waterpolo, lacrosse in še mnogi drugi. Pravtako nezanemarljiva je ponudba stavnih možnosti, kjer lahko izbirate med raznovrstnimi stavami.

ŠPORTNE STAVE V ŽIVO

Stavna ponudba obsega tudi igranje športnih stav v živo, pri katerih velja omeniti pestro izbiro stavnih možnosti, med katerimi boste zasledili zelo podrobne stavne možnosti, ki vam jih ostale spletne stavnice ne ponujajo.

ODLIČNE KVOTE

Izpostavimo odlično ponudbo stavnih kvot na favorite, te so nadpovprečno visoke in ponavadi ostanejo višje kot pri ostalih stavnicah. Omenimo še kvote na nefavorite, ki za razliko od stavnih kvot na favorite niso pretirano dobre.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

DENARNE TRANSAKCIJE

Preden stavite pri stavnici Interwetten, še nekaj osnovnih podatkov o denarnih transakcijah:

Minimalni polog: 10 €

Minimalni vložek: 1 €

Maksimalno izplačilo: 10.000 € na stavo

Načini plačila: Kreditne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club, debetna kartica Maestro, bančno nakazilo, Moneybookers in Paysafecard.

Odpri stavni račun pri stavnici Interwetten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
stavnica INTERWETTEN, 5.0 out of 5 based on 2 ratings