stavnica UNIBET

Stavnica Unibet Naslov: South Street, Valletta VLT 11, Malta

Leto ustanovitve: 1997

Število igralcev: 5 milijonov

Licenca: Velika Britanija, Malta

Stavni bonus: brez bonusa

Spletna stran: stavnica Unibet

Unibet je priznana švedska stavnica, ki je že trikrat bila izbrana za stavnico leta, nazadnje leta 2009. Laskavo nagrado so osvojili predvsem z odlično ponudbo stav, prijetnim dizajnom in stavami v živo.

STAVNA PONUDBA

Vaše stave lahko izbirate med bogato ponudno športnih dogodkov in stavnih možnosti ob visokih kvotah. Na voljo so vam raznovrstni športi od ameriškega nogometa, atletike, baseballa, košarke, nogometa, odbojke, tenisa, cricketa, boksa, zimskih športov, snookerja pa vse do političnih ali finančnih stav in stav iz sveta zabave, kot na primer izbor miss Norveške ali Finske.

Pri stavnici Unibet najdete tudi nadvse bogato ponudbo stavnih možnosti saj lahko izberete zelo specifične stavne možnosti, ki jih pri drugih stavnicah ne najdete.

STAVE V ŽIVO

Stavnica ponuja z svojo odlično ponudbo stav v živo enkratno stavno doživetje. Bogata izbira športnih dogodkov in preprostost igranja omogočata hitro sestavljanje in vplačevanje stav v živo in tako pravočasen izkoristek prednosti dinamičnih kvot. Nedavno so prenovili vmesnik za stave v živo, ki je naletel na zelo dober odziv med igralci.

MOBILNE ŠPORTNE STAVE

Ponudba mobilnih stav vam omogoča hitro, predvsem pa pravočasno sestavljanje in vplačevanje stav na pomembne športne dogodke. Unibet-ove mobilne športne stave vam omogočajo dostop do stav, rezultatov v živo in statistik kjerkoli in kadarkoli.

STAVNE KVOTE

Stavnica Unibet ponuja precej dobre stavne kvote nasploh, izstopati znajo pri nogometnih tekmah in manj popularnih športih.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

Za varovanje podatkov in zaščito transakcij skrbi 128 bitno šifriranje in strežniški varnostni certifikat Secure Trust, kar pomeni, da uporabljajo sodobno in preverjeno tehnologijo za zaščito.

DENARNE TRANSAKCIJE

Preden stavite pri Unibet, še nekaj osnovnih podatkov o denarnih transakcijah:

Minimalni polog: 0,01 €

Minimalni vložek: 1 €

Maksimalno izplačilo: 100,000 €

Načini plačila: kreditne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard, bančno nakazilo, Moneybookers in Neteller.

STAVNI BONUSI

Stavnica Unibet trenutno ne ponuja stavnega bonusa, za tiste najbolj neučakane pa sta na voljo casino in poker bonus, oba v višini 100 €.

Unibet

> Odpri stavni račun pri stavnici Unibet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
stavnica UNIBET, 5.0 out of 5 based on 2 ratings